NEWS

MORE NEWS

Koulutus / Training

28.05.2018

Ensimmäinen urakoitsijoille tarkoitettu vedenpitävien INOFI-pinnoitustuotteiden ja niiden levittämiseen tarkoitetun ruiskutuslaitteen tuote- ja käyttökoulutus järjestetään kesäkuussa viikolla 23/2018 klo 10 -15 aikana. Koulutuksen ensimmäinen päivä on teoriakoulutusta ja toinen käytännön harjoittelua. Teoriakoulutus ja käytännön koulutus järjestetään Etelä-Suomessa. Käytännön koulutukseen on hyvä ottaa mukaan työhaalarit ja hengityssuojain. Ilmoittautumiset www.inovatech.fi -sivuston kautta.

 

The first training for contractors regarding waterproof INOFI products and the device to spray them will be organized on week 23/2018 at 10-15. The first day focuses on theory and the second one on practical training. The theory part and the practical part will take place in the Southern part of Finland. Please take with You for the practical training overalls and a respirator mask. Register to the training on www.inovatech.fi web pages. 

Please reload

Please reload

02810 ESPOO

Tel. +358 40 189816

Follow us:

  • Черный LinkedIn Иконка

   INOVATECH FINLAND OY                                                                                             2018 Copyrighting