Teknologiaa ja ratkaisuja pinnoitustarpeisiin

Inovatech Finland Oy on erikoistunut korkealaatuisiin, testattuihin ja sertifioituihin hintatasoltaan edullisiin bitumi- ja polyuretaanipohjaisiin suojaus- ja pinnoitus materiaaleihin. Niille on vaatimustenmukaiset CE- merkinnät, suoritustasoilmoitukset, RT -kortit ja kaikki muu tarvittava dokumentaatio. Tuotteet on testattu useiden EN- standardien mukaisesti Nandon valtuuttamassa laboratoriossa.

Materiaalien lisäksi Inovatech Finland oy vuokraa tarvittavat laitteistot niiden levittämiseen ja ne ovat ISO- standardien mukaisesti sertifioituja ja CE- merkittyjä. Vuokratessasi laitteita, maksat vain ajalta jolloin tarvitset niitä. Tarjoamme myös yhteistyössä valmistajien asiantuntijoiden kanssa koulutuksen henkilöstöllenne laitteiden ja tuotteiden käyttöön. Tarvittaessa myös osaava kumppaniverkostomme on käytettävissä laitteillamme ja tuotteillamme suoritettaviin töihin.

Inovatech Finland Oy:n edustamat teknologiat ovat olleet maailmalla käytössä jo vuosikymmeniä. Suomessa niiden kaikki käyttömahdollisuudet - ja kohteet eivät ole kuitenkaan tunnettuja eikä tuotteiden valmistus tapahdu maassamme.

Tuotteillamme on runsaasti työaikaa ja rakennuskustannuksia säästäviä ominaisuuksia. Niitä käytettäessä kohteet valmistuvat huomattavasti muita teknologioita nopeammin ja kuivumisajat ovat osassa niistä lyhyitä. Nämä ominaisuudet säästävät aikaa ja työkustannuksia. Niiden menekki on pieni ja käyttöalue laaja ottaen huomioon Suomen vaativat ilmasto-, sää- ja rakennusolosuhteet. Tuotteita voidaan käyttää laajalla lämpötila-alueella, tuotteesta riippuen jopa -20 C° työskentelylämpötilassa ja saada kerralla valmiiksi saumaton ja vaativia olosuhteita kestävä pinnoitus.

Miten löydät meidät?

Osoite

Haluatko postia meiltä?

Kuulet ensimmäisenä meidän tarjouksistamme ja tuoteuutu

Tekninen tuki:

avataan myöhemmin

02810 ESPOO

Tel. +358 40 189816

Follow us:

  • Черный LinkedIn Иконка

   INOVATECH FINLAND OY                                                                                             2018 Copyrighting